Pasin synttärit Nürburgringillä

Lokakuun alkupuolella vietettiin Pasin synttäreitä Nürburgringillä. Muutama auto oli varattu www.rentracecar.de -nimisestä firmasta. Lauantaina vuokra-autoina meillä oli Suzuki Swift Sport (meille kokemattomammille) ja Scirocco Cup+ (kokeneemmille rataketuille). Sunnuntaina kiersin rataa Minillä.

Vaikka oli jo myöhäinen syksy, niin radalle riitti vielä paljon autoja. Uskomattoman paljon oli porukkaa englannista.

Seuraavassa vähän kuvia tuolta viikonlopulta:

 Hotelli Osa meistä :)        Ring-taksi, valitettavasti kaikki oli varattu Muita Ulmista  Kuskilla oli mm Hans-systeemi kypärässä kiinni    Tällä ois hieno kurvailla Sammakko(ko)? Datsun Lotus (myös vuokrattavana) Italian fiiat  Keramiikkaa Kärmes Lommoinen katto!?!?! :)  Ilmanottoja  Taas Datsuni Kahvila   Porsche Suomesta  Tarrafetissi?    Ruottalaisiakin Hollantilaisia täälläkin tien tukkona! Kypärät  Radalla ei siis saa kuvata  Lancia Delta HF Integrale GP Mini  Tuollaisella Suzukilla tuli ajettua

Vaikka Suzuki ei mikää tehohirmu ollutkaan niin pirun hauskaa sillä oli ajella. Onneksi ennen reissua tuli rataa harjoiteltua tietokoneella niin oli kohtuullinen tieto radan mutkista.

Yllättävää oli se että kuinka paljon tuolla tuli päivän aikana romua... Välistä rata oli kauemmankin aikaa suljettuna... Vinkkinä että tuolla ei kannata ajaa kaiteeseen, koska se voi tulla todella kalliiksi (joudut maksamaan radan sulkemisesta aiheutuneet kulutkin).

lihan mukava päästä radalla kokeilemaan omaa autoa, runflat-renkaat nyt vain ei olleet parhaat mahdolliset tuonne radalle... Ehdottomasti uudestaan on päästävä tuonne ajamaan!!!